MVO Gids & Certificaat

In de MVO gids vind je alle informatie over en voor bedrijven en organisaties in Noord Nederland die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en werken.

Het is een digitale gids, die iedereen kan inzien via de app ‘mvogids’. Download deze gratis app op je smartphone en/of tablet via Google Play of Apple Store en bekijk de gids.

Aanmelden

Wat vind je in de MVOgids?

  • Een overzicht van bedrijven en organisaties die actief bezig zijn met MVO/verduurzamen zich presenteren en van elk bedrijf kun je zien wat zij in de praktijk met MVO doen
  • Alle informatie van deze site van MVO Platform Noord

De MVOgids – ook een ontwikkel- en communicatie tool voor je bedrijf

Elk deelnemend bedrijf heeft via zijn inlog-account op de MVOgids een slimme tool beschikbaar waarmee de eigen MVO activiteiten op het gebied van duurzaam, sociaal, impact en regio gekoppeld worden aan de sustainable development goals (SDG’s) van de VN. In een eigen bedrijfsoverzicht kun je daarmee de ontwikkeling van je eigen bedrijf volgen.

Wie namens het bedrijf kan inloggen op het eigen bedrijfsaccount, kan steeds informatie en prestaties toevoegen – ook met filmpjes, foto’s en documenten die je wilt delen.

Ook kun je het overzicht en de bedrijfspresentatie uitprinten of via een beamer aan anderen presenteren. Bijvoorbeeld voor interne bijeenkomsten of externe presentaties.

Hoe kom ik met mijn bedrijf/organisatie in de MVO gids?

Om in de MVOgids als MVO bedrijf te worden opgenomen moet je in het bezit zijn van een MVO certificaat. Dit is een laagdrempelig certificaat waarmee bedrijven aangeven dat zij actief bezig zijn hun ontwikkeling als duurzaam bedrijf en laten zien wat ze op dit gebied doen.

Voor het aanvragen van een MVO certificaat vul je dit formulier in

Na toekenning van het MVO certificaat verschijnt je bedrijf/organisatie (automatisch) in de MVOgids met de door jou ingevulde basisgegevens.

Je krijgt een inlog met wachtwoord om daarna meer informatie aan je bedrijfspresentatie toe te voegen en daarna steeds nieuwe items toe te kunnen voegen. Zo blijft je bedrijfspresentatie actueel en kun je via de MVO gids goed aan anderen laten zien wat je als bedrijf op het gebied van MVO/duurzaamheid doet.

MVO Certificaat infogram

Hulp nodig?

We helpen je graag: ga naar MVO support  en lees hoe je hier hulp bij kunt krijgen

Lees meer over doel, voorwaarden, kosten en wat je aan de MVO gids kan hebben.