UNP accountants adviseurs

Inzicht is de basis voor duurzame vooruitgang. Daarom wilt u als ondernemer weten wat de financiële resultaten en trends van uw bedrijf zijn. UNP accountants adviseurs biedt u dat inzicht. U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies.
UNP is duidelijk, betrouwbaar en no-nonsense. Wij zijn een middelgroot kantoor, met echte aandacht voor onze klanten. We begeleiden hen in goede en zware tijden, soms al meerdere generaties lang. Wij hebben alle benodigde expertise in huis en blijven ons ontwikkelen. Wij geloven in de kracht van kennis, inzicht en werkplezier.

Onze stijl van werken
Aan kwaliteit doen wij geen concessies. UNP zorgt ervoor dat uw jaarrekening, belastingaangifte en salarisverwerking aan de wettelijke regels voldoen. Wij geven een reëel beeld van hoe de zaken erbij staan. In het belang van onze klanten voldoen we aan de regels, maar we gaan een discussie met de Belastingdienst niet uit de weg. Als we ervan overtuigd zijn dat het anders is of moet, gaan we tot het uiterste. Onze stijl van werken is gebaseerd op vier pijlers: persoonlijk, integer, gecommitteerd en gekwalificeerd.

Persoonlijk
Onze klanten zijn mensen; geen nummers. U heeft een vaste relatiebeheerder die weet wat voor u belangrijk is. De lijnen zijn kort, met zo min mogelijk bureaucratische rompslomp. Via internet of telefoon zijn wij altijd bereikbaar.

Integer
Wij kunnen onze klanten en onszelf recht in de ogen zien. Dat zijn wij aan de wettelijke regels en de codes van ons vak verplicht. En al maakt dat ons soms een tikkeltje rechtlijnig, die werkwijze is ook in uw belang. Een goede reputatie is immers een kostbaar bezit. Daarom volgen wij de koninklijke weg.

Gecommiteerd
Wij gaan voor langdurige relaties, niet voor vlugge succesjes of snelle omzet. Wij leveren goed werk dat ook op langere termijn vruchten afwerpt. Uw belang staat voorop. Daar zetten wij al onze expertise voor in.

Gekwalificeerd
Ons kantoor bestaat uit hooggekwalificeerde vakmensen. Bij elkaar opgeteld beschikken wij over tientallen jaren ervaring op het gebied van accountancy, juridisch advies en belastingadvies. We houden onze kennis bij door training en opleiding en stimuleren medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Zo houden we zelf plezier in ons vak en kunnen we u het best van dienst zijn.

marieke.davids@unp.nl 0
9402 XB Assen

T: 0592 379 737
E: marieke.davids@unp.nl

Algemeen

Bedrijfscategorie

Profit

Bedrijfssector

Zakelijke dienstverlening

Contactpersoon

J.N. Dijck
directeur
jan.ningo.dijck@unp.nl

MVO

MVO is integraal onderdeel van onze uitvoering