10e Beursvloer Assen eindigt met recordbedrag

Op het podium van De Nieuwe Kolk hebben bedrijven en maatschappelijke organisaties gisteren 86 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van maar liefst: € 227.975,00. Een fantastische uitkomst tijdens de tiende editie van de Beursvloer.

Myrthe Strijker van de organisatie is meer dan tevreden: ‘We hadden vanuit de Asser Uitdaging, onderdeel van AssenvoorAssen een prachtige samenwerking met Ondernemend Assen. Dat betekende dat we naast de Beursvloer ook een duurzaamheidsplein aan de bijeenkomst hadden toegevoegd’. Tijdens de tiende editie van de Beursvloer van de Asser Uitdaging werd vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties samengebracht met als doel het sluiten van zoveel mogelijk matches met gesloten portemonnee. Het duurzaamheidsplein was een mooie toevoeging om naast het matchen ook nieuwe contacten te leggen en elkaar te inspireren op het gebied van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen. ‘Ruim 150 deelnemers brachten een bezoek aan de bijeenkomst ‘ondernemen met impact’ en naast de gesloten matches zijn er nog contacten gelegd die misschien in de toekomst voor mooie matches kunnen zorgen en dat is wat wij voor ogen hadden’, aldus Myrthe Strijker.

MVO-Certificaten

Tijdens de bijeenkomst heeft wethouder Mirjam Pauwels ook nog vier MVO-certificaten uitgereikt aan bedrijven en organisaties die op de drie p’s, people, planet en profit, laten zien dat zij koploper zijn op MVO gebied. De Nieuwe Kolk, Stichting Phusis, SNS Bank – Wigchers Financiele Diensten en Energiecoöperatie Duurzaam Assen hebben het MVO-Certificaat in ontvangst genomen.

Foto’s

Foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op de facebookpagina van de Asser Uitdaging.